Vi installerar avfuktare i:
Krypgrunder, Vindar, Arkiv, Ishallar, Badanläggningar, Datahallar, Källare, Flerfamiljshus, Industrihallar, Tält.

Avfuktningsservice

Service av Munters avfuktare

Vi är auktoriserad installatör och servicetekniker för Munters AB. För felsökning och service av din Munters avfuktare är det en auktoriserad servicetekniker du ska vända dig för att vara säker på att servicen sker på rätt sätt och att din avfuktare inte kommer till skada.

Vi erbjuder också serviceavtal med olika former av innehåll, anpassat efter kundens behov. Genom förebyggande underhåll säkerställer du optimal prestanda och förlänger livslängden på din Munters avfuktare. Förebyggande service minimerar också otrevliga överraskningar och avbrott i din verksamhet.

Adress:
Tottväg 4A
169 54 Solna, Stockholm.

Vid service av Munters avfuktare ring:
070-2500651

Munters service

Sedan Carl Munters med sina uppfinningar på mitten av 50-talet började bemästra luftfuktigheten har tekniken utvecklats och förfinats. Idag är tekniken i Munters avfuktare avancerad, precis och pålitlig. Vi erbjuder en bredd av olika Munters avfuktare för både privatkonsumenten, företaget och den offentliga verksamheten. Munters avfuktare är energieffektiva och håller toppklass. Med en av Munters avfuktare kan du ta kontroll över luftfuktigheten.

Besök gärna munters.se och läs mer om avfuktare för industri och kommersiella syften Munters officiella webbplats: Avfuktning med kundcase