Vi installerar avfuktare i:
Krypgrunder, Vindar, Arkiv, Ishallar, Badanläggningar, Datahallar, Källare, Flerfamiljshus, Industrihallar, Tält.

Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

PR1 Avfuktningskontroll AB

Ovabacksgattu 46, 793 70 Tällberg

E-post: per@pr1avfuktning.se
Telefonnummer: 0702-500651

Organisationsnummer: 556928-3772

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till den e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

PR1 Avfuktningskontroll AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte PR1 Avfuktningskontroll AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

PR1 Avfuktningskontroll AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

  • Fri frakt på alla ordrar.

Betalningsalternativ

  • Faktura. En faktureringskostnad på 40 kr tillkommer. (10 dagar. Nya kunder efter sedvanlig kreditprövning).

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 7 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
  • Varorna skickas vanligtvis med Bussgods och hämtas på angivet utlämningsställe/levereras hem till dig. Normal leveranstid är ca 7 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
  • Varorna hämtas i butiken.
  • Varorna levereras hem till dig.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.