Vi installerar avfuktare i:
Krypgrunder, Vindar, Arkiv, Ishallar, Badanläggningar, Datahallar, Källare, Flerfamiljshus, Industrihallar, Tält.

Krypgrundsavfuktare

Krypgrundsavfuktare

Har du ett hus med krypgrund? I denna typen av hus är det ofta hög fuktighet i grunden, och du behöver se till att fuktigheten inte överstiger 65%. En av lösningarna på detta problemet är att installera en krypgrundsavfuktare. Dessa har ett relativt lågt pris och en låg energiåtgång. Vi kan hjälpa dig hela vägen – från besiktning till förberedelse av grunden till inköp och installation av avfuktaren. Vi erbjuder krypgrundsavfuktare från Munters ComDry-serie, de har hög prestanda, är energieffektiva och de är utvecklade för att klara tuffa förhållanden.

Att installera avfuktare för krypgrund

När du kontaktar oss för att få hjälp med att installera en krypgrundsavfuktare börjar vi med att besikta grunden och avgöra krypgrundens skick i dagsläget. Därefter förbereder vi för installationen av krypgrundsavfuktaren genom att plasta grunden, täta ventiler och skapa en väg ut för den våtluft som samlas. Efter att detta är gjort återstår bara för oss att installera avfuktaren. Vi ställer dit avfuktaren och monterar ihop kanalsystemet som ska leda ut fukten. Efter detta ansluter vi elen och slutför arbetet. Nu börjar avfuktaren jobba och kommer att se till att hålla husets grund avfuktad.

Förberedelse inför installation av krypgrundsavfuktare

Förberedelse inför installation av krypgrundsavfuktare

Pris för krypgrundsavfuktare

Priset för krypgrundsavfuktare kan variera, och beror bland annat på skicket krypgrunden är i och hur stor yta det rör sig om. Avfuktaren i sig kan kan kosta runt 15.000 kr och upp till 30.000 kr. Du kan se de olika alternativen i vår butik. Sedan tillkommer kostnad för arbete som ska göras och övrigt material som behöver användas – exempelvis rör, tätning och håltagning. En krypgrundsavfuktare är en stor investering, men för dig som har krypgrund är det definitivt en prisvärd investering då den håller länge och skyddar dig från att få problem med fukt och mögel i huset. Det är en långsiktig lösning som underlättar underhållet av byggnaden.